道の駅「おおすみ弥五郎伝説の里」

大隅半島にある道の駅を紹介します。「おおすみ弥五郎伝説の里」です。

物産館には、地元で採れた農産物をはじめ卵、団子、お菓子・・など品揃えも豊富です。

道の駅は、その地区の特産品が並んでいるので近くを通るときはなるべく寄るようにしています。今回は秋収穫できるトマトの苗を購入しました。

コメントをお書きください

コメント: 2
  • #1

Rico Dry (木曜日, 02 2月 2017 07:22)

What's up Dear, are you actually visiting this site regularly, if so afterward you will definitely get fastidious knowledge.

• #2

Floretta Levens (金曜日, 03 2月 2017 04:36)

You can certainly see your skills within the article you write. The sector hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.